torsdag den 13. december 2012

Uld engel Vejledning.

du skal bruge piberenser, her i sølv til glorie og en alm. samt uld i de ønskede farver lidt sytråd, filtenåle+ underlag,

Hoved.


i den ønskede hovedfarve tager man et lang lidt tyk tot binder en kunde på middten, folder den ene ende af totterne over knuden og vikler en lang tynd tot uld rundt om til halsen

Arme



her tager man en piberenser der er ca 2-3 cm længre end man ønsker armene skal være. derefter vikler man den ønskede hudfarve ild på det skal være en lang tynd tot. når man er ca 1cm nede af piberensen bukker man den ind(billed 1) vikler vidre lidt opaf armen og gentager det i den anden ende(billed 2). derefter vikler man uld om men resten af armene på samme måde med den farve kjoleærmerne skal have.( billed 3)

Vinger og krop.



en tot uld til vingerne samles på midten med filtenålen(billed1) med to tynde totter uld fatholdes vinger og ame, uldtotterne går fra højrehofte ventre skulder højre hofte/ venstre hofte, højre skulder, ventre hofte)de fastholdes med enten en uldtot eller lidt sytråd. 

Skørt



man laver en bane af uld i den/de farvar man ønsker,( 1) ligger Englen på hovdet i skørtet, på retsiden af skørtet( billed 2), binder skørtet fast med sytråd, og vender skørtet nedaf.

Vinger


vingerne nålefiltes i form.. ellers lader man den stå pjuskede det er vist en smagssag.

Hår


man laver et kryds hvor af de ene ben er meget kort( det er pandehåret) samler håret let med en filte nål og  derefter nålefilter man det fast og i sætter det ved hjælp af filtenålen.

derefter former man en glorie af piberenseren i sølv.


sidder sytråd i og hænger den op..

den viste engel måler ca 14 cm og vejer 3-4 gram.
du må meget gerne linke til min Diy fra din engen blog, hvis du laver en Engel :)




2 kommentarer:

Skiv endelig :)